Saturday, 2 October 2010

Briose cu ciocolata si gem de afine

E pentru prima oara cand fac briose, si nu de la Dr.Oetker. Am avut ceva de furca la ele, pe cat de mici pe atat de complicate si minutios realizate. Am folosit ca ingrediente 150 g faina in care am adaugat jumatate de pachetel de praf de copt si un varf de cutit de sare.Am pus 50 g cacao, am amestecat cu faina, peste care am pus 75 g unt, 100 g zahar, 1 ou(usor batut), 4 linguri de lapte.Am amestecat cu mixerul pana a iesit o compozitie cremoasa si pufoasa.Am asezat formele de hartie in tava pentru briose, am pus putina compozitie in fiecare, am adaugat putin gem de afine peste care am pus iar compozitie.Deasupra am presarat bombonele colorate si le-am bagat la cuptor.Dupa 20 minute(in cazul meu) au fost gata.Am facut frisca si le-am ornat.
Voila! Enjoy.

No comments: